×

Каскадас Фемили резорт Слънчев Бряг

Каскадас Фемили резорт Слънчев Бряг

С голямо удоволствие Ви представяме новата ни седмична Концепция за развлечение и спорт за деца и възрастни Лято 2017 ,сега напълно безплатна за Вас и изцяло вдъхновена от стремежа ни да направим Вашата лятна ваканция разнообразна и незабравима,а Вас горди собственици в най-възхитителния апарт- комплекс на Българското Черноморие !

^1B41F92EC782F0185BD9A76C565DB9B9CE917EF90C7900038D^pimgpsh_fullsize_distr

 

Разположен на площ от 95000м2, „Каскадас Фемили Резорт е обгърнат от зеленина, на тихо и спокойно място в съседство с Аквапарк Слънчев бряг.

„Каскадас Фемили Резорт“ стратегически отстоява на 30 км от Летище Бургас, на 110 км от Летище Варна и 415км от Летище София.

„Каскадас Фемили Резорт е от затворен тип и осигурява на гостите си сигурност, удобство, комфорт и отдих. Погледите на посетителите биват погълнати от красотата наоколо – добре поддържани паркове, наситено сини басейни, езерца с патета, костенурки и рибки, фитнес на открито и още много кътчета съвършено и креативно замислени, реализирани и отлично поддържани. Хамаците сякаш приканват гостите да се отпуснат в тях и да съзерцават небесната шир, а защо не и с книга в ръка. Да красотата е подчертана тук, тя е характерен подпис на мястото и защо да не повярвате в истинската идилия, тя е тук и Ви очаква и то в пълната си пъстра завършеност.

„Каскадас Фемили Резорт“ се състои от модерни шестетажни сгради, чиито апартаментите са обзаведени и предлагат на посетителите приятна атмосфера и незабравима почивка. На територията на „Каскадас“ гостите разполагат с басейни, джакузита на открито, езера с разнообразен животински свят, детски площадки, места за релакс, спорт и разбира се ресторанти с българска професионална и международна кухни.

В „Каскадас Фемили Резорт“ е изграден пълен и завършен синхрон – изобилие от красиви растения, разбира се господарката без никакво съмнение е повелителката сред цветята – розата. Разстлана като килим зеленина, освежава погледа и носи приятен и свеж аромат. Сякаш цялата тази цветна хармония зарежда въздуха с жива енергия. А морският бриз разнася морското ухание в тандем с волния и звучен полет на чайките и гларусите. И така освен морско присъствие у Вас се настанява и усещане за един различен завършен свят, в който господстват утвърдено спокойствие и приятелски дружелюбен климат. След приятните слънчеви бани идва време за разходка в зеления парк, където ще се запознаете с игриви патенца и костенурки, рибки, водни кончета и безброй пеперуди, които сякаш вдъхват живот на картинен динамичен пейзаж.

Това е алтернативно бягство, но от реалността в паралелна по-красива и истинска, пресътворена в Каскадас.

Каскадас Фемили Резорт разполага със студия, 2-стайни и 3-стайни апартаменти. Уютно и стилно обзаведени всички помещения предлагат възможност за самостоятелно приготвяне на храна, пране,гладене, оборудвани са с индивидуални климатици,кабелна телевизия и интернет, самостоятелни тераси с балконска мебел .Баните са заредени с комплект хавлии и козметика за всеки гост.

Услуги:

– 8 басейна
– Олимпийски басейн със солена вода
– 4 външни джакузита
– Водни естакади, езера с рибки, Лебедово езеро зеленчукова и екзотична градина, семеен парк
– Детски площадки и 2 мини аква парка
– 2 SPA центъра и Салон за Бюти Терапии
– Стрийт Фитнес и Спортна зала на здравето
– 3 тематични ресторанта
– Бар-басейни и фреш и сладоледен бар

Всеки ден Детска/Спортна анимация
за деца/ тинейджъри / възрастни

Насладете се на уникални средиземноморски специалитети в Италиански ресторант Каскадас

Цени – изберете дата тук

Заповядайте при нас!

Контакти

Каскадас Фемили резорт Слънчев Бряг
Тел.: +359 893 200 300, +359 895 500 700
Изпрати запитване за резервация